Mexikansk räksås till pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Superenkel och god sås som man kan justera hettan på.

Ingredienser

  • 1 msk matolja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 liten gul lök
  • 2 burkar räkor i lag eller 750 gram skalade räkor
  • 300 gram het, medium eller mild salsa (Det blir starkare än man tror så ta hellre den mildare varianten första gången)
  • 3 3/4 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Hetta upp oljan och fräs vitlöken och löken i ett par minuter. 2. Rör ner salsa och grädde och koka upp. Sänk värmen och låt sjuda i ca 5 min. 3. Ta såsen av värmen och rör ner räkorna. 4. Servera med nykokt pasta.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben