Rosendahls Pasta

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel och kanongod pastarätt

Ingredienser

  • 1 pkt Penne (pasta) kokas enligt anvisning
  • 1 kg kycklingfiléer
  • 1 burk soltorkade tomater i olja
  • 2-3 msk Pesto
  • 1/2- 1 tsk Sambal Oelek (starkt, smaka gärna av innan du tar mer)
  • 3 -5 dl grädde (vanlig eller matlagning)
  • Ruccolasallad
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Koka pastan 2. Strimla kycklingen och fräs i stekpannan. 3. Strimla tomaterna och blanda i peston, sambal oelek och grädden. Vill du kan du reda med maizena. 4. Blanda nu ihop pastan och kycklingröran samt ruccolasalladen. SMAKAR MMMMMMM.......

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    jojjobra 23 januari 2011

    Tack å tack för denna superrätt!

    Bojka 23 januari 2011

    Så skoj att du gillade den. Den är en av våra favoriter här hemma när tonåringarna hälsar på. Snabbt och enkelt...

    milliee 13 mars 2012

    Godaste kycklingpastan som finns! Vet inte hur många jag fått ge receptet till när jag bjudit på denna rätt!

    thorning 16 april 2012

    Enkel att laga och riktigt, riktigt god. En solklar femma :) Ett tips är att inte snåla på ruccolan.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben