Pasta al atún (tonfisk)

Serverar: 4 portioner

Enkelt, snabt och gott.

Ingredienser

  • 500 gr Pasta
  • Olivolja
  • 2 burkar tonfisk i olja, den billigaste går minst lika bra
  • 1 burk Krossade tomater
  • 1/2 hackad gul lök
  • 1 skivad vitlöksklyfta
  • 2 msk tomatpuré
  • Tabasco
  • Gourmetsalt
  • Instruktioner

    Värm upp pannan och häll i en skvätt olja. Fräs löken och vitlöken i det. Sedan häller du i den avrunna tonfisken och vänder några ggr, men det ska inte stekas för de blir det torrt. In med krossade tomater, tomatpuré,salt och tabasco efter smak (men 2-3 droppar brukar vara mer än tillräckligt då man vill att det ska smaka annat än starkt) Låt putra en liten stund och när pastan är klar blandas allt i en och samma kastrull. Servera i en djup tallrik med en skvätt olivolja och ett gott lantbröd. MUMS!!

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Heisjo 23 oktober 2008

    Gott och enkelt vardagsrecept!!

    Luis 23 oktober 2008

    Tack för inlägget. Det var roligt att höra att ni tyckte om det. Hälsningar Luis

    Maryscha 21 september 2011

    Enkelt&gott! (om man gillar tonfisk..)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben