Midsommarsnaps

Egen snaps är alltid kul att bjuda på.

Ingredienser

  • 1 citron, skalet
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • 6 lätt krossade svartpepparkorn
  • 70 c brännvin special
  • 2 dl söt sherry
  • Instruktioner

    1. Tvättar och borsta citronen väl och skala av det yttersta tunna skalet.
    2. Lägg citronskal, rosmarin och peppar i en glasburk med lock och fyll på med brännvin och sherry. Sätt på locket och låt stå i rumstemp 24 timmar.
    3. Sila snapsen på flaska och servera kall.

    Liknande recept

    4.5
    10 min
    1
    16

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    International Wine & Spirit Competition
    En av de mest ansedda vin- och sprittävlingarna i världen går av st...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben