Min egen vitlökssås

Serverar: 3-4 portioner

Kan ätas till allt ! Går jättefort att göra, kan dippas till chips, ätas till grillat eller varför inte till fisken.

Ingredienser

  • 1 burk matlagningsyogurt
  • 0,5 dl majonäs
  • 0,5 tsk salt
  • 3 vitlöksklyftor (el. mer om så önskas)
  • 1 knippe persilja
  • Instruktioner

    Rör ner majonnäsen med matl.yogurten och saltet i en skål. Pressa i vitlöken, finhacka persiljan och blanda i. Låt stå kallt en stund innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    JohannaY 17 mars 2008

    Gjorde den första gången till nyårsafton, sedan dess minst en gång i veckan. Ett bra komplement till tzatziki. Kör min med gräddfil dock. Tack för ett jättebra recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben