Mina cocoskakor
Serverar:
12 portioner
Tid:
30 minuter
En kondiskaka
Ingredienser
1 paket cocosflingor
100 gram smält smör
2 ägg
2 dl socker
1 dl vaniljcreme
1/2 dl vetemjöl
Instruktioner
Vispa ägg och socker.
Smält smöret häll över cocosflingorna, låt stå en stund.
blanda i äggvispet, och vaniljcremen. Blanda allt, låt stå i kyl ca 1 timme. Man ska kunna rulla bollar, fast det är kletigt.
Forma till toppar, dom ska vara ganska stora, ha mera mjöl i om det är för löst.
grädda ca 150 - 175 grader i ca 15-20 minuter. När kakorna kallnat, smält blockchoklad och doppa knappt till hälften nertill.
Liknande recept
Cocoskaka
5
12
4
Cocoskaka i långpanna
1 h
16
Cocoskaka
8
Cocoskakor
25
Skurna cocoskakor
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!