Mina cocoskakor

Serverar: 12 portioner

Tid: 30 minuter

En kondiskaka

Ingredienser

  • 1 paket cocosflingor
  • 100 gram smält smör
  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 dl vaniljcreme
  • 1/2 dl vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker.
    2. Smält smöret häll över cocosflingorna, låt stå en stund.
    3. blanda i äggvispet, och vaniljcremen. Blanda allt, låt stå i kyl ca 1 timme. Man ska kunna rulla bollar, fast det är kletigt.
    4. Forma till toppar, dom ska vara ganska stora, ha mera mjöl i om det är för löst.
    5. grädda ca 150 - 175 grader i ca 15-20 minuter. När kakorna kallnat, smält blockchoklad och doppa knappt till hälften nertill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben