Mintcrisp

Serverar: 15 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbt, lätt och gott

Ingredienser

  • 300 g mörk choklad 70%
  • Några droppar pepparmyntsolja
  • 5 dl branflakes
  • 100 g mandelmassa
  • Instruktioner

    1. Smält 1/3 del av chokladen i vattenbad och fin hacka resten.
    2. Ta av den smälta chokladen och häll ner resten av chokladen, smaksätt med pepparmyntsolja.
    3. Låt chokladen svalna helt men rör om då och då tills den börjar tjockna (då blir det spår efter skeden)
    4. Vänd i branflakes och riven mandelmassa. Rör bara så att chokladen sprids jämt över flingorna. Klicka ut på bakplåtspapper eller i småformar och låt stelna i kylskåpet.

    Liknande recept

    4.5
    40-50
    3

    Kommentarer (1)

    publikhav 26 april 2012

    Herrejisses så goda! Och smidiga att göra. Utseendet blev väll sådär, men en klar favorit!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben