Mintcrisp

Serverar: 40-50 portioner

Mumsigt! Fräscht och krispigt julgodis! Mkt uppskattat :-)

Ingredienser

  • 100 g marabou mintkrokant
  • 100 g mörk blockchoklad
  • 100 g nougat
  • 2 msk smör
  • 3 dl Früsli naturell (eller Start)
  • Iscokladformar
  • Instruktioner

    Lägg alla ingredienserna utom früslin i en skål över en kastrull med kokande vatten tills det smält. Rör ner früslin. Fördela i ischokladformar med en tesked. Ställ svalt att svalna.

    Liknande recept

    5
    20 min
    15
    1

    Kommentarer (3)

    LizzyElisabeth 19 december 2009

    Det lät gott.. Ska bara handa lite ingredienser jag inte har hemma...

    marhe02 28 augusti 2012

    Mintkrokant?

    AckisF 17 december 2012

    Vi tycker dessa är jättegoda! Tack för ett enkelt och bra recept. :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben