Minttryffel i knäckformar

Serverar: 70 portioner

Mmmm....

Ingredienser

  • 250 g blockchoklad
  • 1 dl tjock grädde
  • 2-3 msk smör
  • 1 äggula
  • 2-3 droppar pepparmyntsolja
  • Instruktioner

    1. Smält blockchokladen i vattenbad. Sjud grädde och smör under tiden. Dra kastrullen av plattan. Vispa i äggulan. Sjud igen tills smeten börjar tjockna. Ta bort kastrullen igen och rör i blockchokladen och oljan. Fyll i knäckformar. Förvara i kyl.
    2. Mumsa lugnt.....god jul !!

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    70
    6
    4.7
    30 min
    75
    2
    4.4
    20 min
    10
    4.4
    100
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben