Mjölkfri cheesecake med blåbär

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 50 minuter

God

Ingredienser

  • 100 g smält mjölkfritt margarin
  • ½ dl socker
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 ägg
  • 1 förpackning naturell laktosfri mjukost 200 g
  • 2 dl blåbär
  • ½ dl socker
  • 1 ägg
  • Instruktioner

    Smält margarinet, Blanda ner socker, havregryn, vetemjöl och bakpulver. Rör ihop tillsammans med ägget till en deg. Tryck ut i en smord pajform med löstagbar kant. Blanda mjukosten med ägg och ½ dl socker. Häll smeten över pajbottnen. Strö till sist över 2 dl blåbär, frysta behöver ej tinas. Grädda längst ner i ugnen i 200°C i ca 30-35 minuter.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    6-8
    13

    Kommentarer (1)

    Ronish 2 oktober 2010

    Den är verkligen inte mjölkfri! Laktosfritt är inte mjölkfritt

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben