Monika Ahlbergs polkamaränger

Randigt och juligt, fint att hänga i granen!

Ingredienser

  • 4 st äggvitor
  • 3 dl florsocker
  • 1 dl fint krossade polkagrisar eller
  • 4 st droppar pepparmintolja
  • 4 droppar röd karamellfärg (cirkamängd)
  • Instruktioner

    1. Vispa äggvita och florsocker länge.
    2. Krossa polkagrisarna fint i en mortel. Häll ner krosset (eller pepparminstoljan) i äggvitan.
    3. Droppa ner karamellfärg, rör lite. Använd inte för mycket, marängerna ska bli randiga.
    4. Klicka eller spritsa ut smeten på plåt. Grädda i ugn på 125 grader i cirka 50-60 minuter, beroende på storlek.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben