Müslibar

Serverar: 10-20 portioner

Tid: 35 minuter

Det perfekta mellanmål. Enkelt, nyttigt och jättegott!

Ingredienser

  • 6 dl fiberhavregryn
  • 2 dl kokos (riven)
  • 2 dl pumpafrön
  • 1 dl äppelringar (i mindre bitar)
  • 1 dl russin
  • 4-5 msk flytande honung
  • 2 ägg
  • 1 mosad banan
  • Ev 100 g blockchoklad till doppning
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Blanda ihop alla ingredienserna till en röra. Bred ut blandningen på bakplåtspapper på en plåt och platta till den, så den är ca 1 cm tjock. Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter.
    3. Låt den svalna och skär ut i mindre eller större bitar.
    4. Ät den som den är, eller smällt 100 g blockchoklad över ångbad och doppa ena sidan - låt svalna.
    5. Njut av en chokladbar!!

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    jen_has 5 mars 2012

    Ser smaskiga ut!

    Henkeslisaa 5 november 2012

    Håller dem länge, menar kan man göra en sats och ha som mellanmål i en vecka? eller blir dem dåliga fort, och måste man förvara dem kallt?

    Evileve93 5 mars 2013

    Hej jag testade detta receptet men mina blev sega o svampiga o smakade ente alls bra :-( vad kan man ha gjort för fel?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben