Nektarinkaka med marshmallows

Serverar: 12 portioner

En lättbakad kaka med fluff!

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 3 nektariner
  • 1½ dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 ägg
  • 15 marshmallows
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Smält smöret i en kastrull och dra åt sidan. Skär nektarinerna i bitar och lägg i en smord och bröad form, ca 22 cm i diameter. Rör ner sockret i smörkastrullen. Blanda mjöl och bakpulver, rör ner det samt äggen i kastrullen.
    3. Häll smeten i formen. Grädda mitt i ugnen i 25 minuter. Fördela marshmallows över kakan och grädda ca 10 minuter till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben