Sååå goda. Som vanliga nötkakor men med mer smak tack vare havregrynen. Spröd och försvinnande god. Otroligt lättbakad
Sätt ugnen på 175 grader (varmluft) Smält smöret Mixa hasselnötterna fint i en matberedare. Blanda nötterna med smör, ägg, havregryn, råsocker och bittermandeln. Forma smeten med hjälp av fingrarna till toppar och lägg på bakpappers klädd plåt. Grädda gyllenbruna i mitten av ugnen i ca 18 min. Låt svalna på plåten. Smält choladen över vattenbad. Doppa topparna i chokladen och lägg de försiktigt på sidan så chokladen får stelna
Hej Jag undarar vad menas med 3 droppar bitter mandel.Är det 3 droppar eller 3 styck bitter mandel man skall ha. MVH Ruksana
1 bittermandel = 1 droppe bittermandel
Hej! Jag hittar inte antalet kakor i receptet, hur många brukar du göra av receptet. Vill inte att de ska vara för små. Tack på förhand! Marita