Ölmarinerade kotletter med whiskybearnaise

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Trevlig rätt till grillfesten kanske.....

Ingredienser

  • 8 st Kryddade kotletter
  • 2 st påsar Bearnaisesås
  • 8 st Cocktailtomater
  • 1 Flaska Porter eller anna mörk Öl
  • 3 msk Whisky
  • Chilinötter
  • Instruktioner

    Fyll förpackningen med kotletter till hälften med öl. Låt stå och dra till glöden är klar. Gör i ordning såsen enligt anvisningarna på förpackningen. Tillsätt whisky. Krossa chilinötter När koteletterna är klara, "smöra på" berarnaisesåsen och lägg på chilinötskrossen. Tomaterna läggs på toppen.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 15 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben