Örtpanerade kotletter

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Prova dessa kotletter

Ingredienser

  • 4 skivor vitt bröd
  • 1 msk finhackad persilja
  • 1 msk finhackad oregano
  • 3/4 dl finriven parmesanost
  • 100 g smält smör
  • 8 kalv- eller fläskkotletter
  • 1 dl olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 1 påse babyspenat, 65 g
  • 2 citroner
  • Instruktioner

    1. Mixa bröd, örter, ost och smör. Snitta fettkanten och bryn kotletterna i olja. Salta och peppra. Lägg kotletterna på ett ugnssäkert fat och lägg på örtsmulorna. Ugnsstek i 225 grader ca 10 minuter.
    2. Skölj spenaten och lägg den på tallrikar. Lägg kotletterna ovanpå. Servera med citron och vitlöksgratäng.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 15 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben