Olivbollar

Serverar: 6 portioner

Ingredienser

  • 125 g riven lagrad cheddarost
  • 3 msk smör
  • 1 1/4 dl mjöl
  • cayennepeppar
  • 25 kärnfria oliver
  • Instruktioner

    Blanda degen i en mixer, ställ kallt. Låt oliverna rinna av på hushållspapper. Formna degen runt varje oliv och lägg på bakplåtspapper. Grädda i 200 C 10-15 minuter tills de fått en vacker gyllenbrun färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Monaperssonel 7 oktober 2008

    Helt underbart goda! Jag kunde inte sluta äta dem. Topp betyg från mig.

    miramamman 27 januari 2009

    Kanongoda, jag använde västerbottensost som jag hade hemma.

    Relaterade Artiklar

    Tilltugg
    Inför helgen kan det behövas lite tilltuggsförslag. Tilltugg är gästen...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben