- Krydda filéerna och skär dem på längden i 3 bitar
- Hacka vitlöken
- Stava morötterna
- Hacka de färska örterna
- Bryn filéerna¨
- Rör ihop grädde, vatten, buljong, örter och vinäger (lite salt och peppar) i en gryta och lått puttra ihop några minuter.
- Lägg ner filéerna och vitlöken, låt puttra ca 5 minuter under lock.
- När det återstår 2-3 minuter, lägg ner morötterna.
Älskar! Jag och sambon har gjort den två helger i rad. Både min pappa och svärföräldrarna har fått smaka och de älskade den! Vi hade dock slut på oregano och fick ta basilika..men gud så gott det blev! :)
Lennart_5819 augusti 2009
Smarrigt supergott o läckert. 5p.
Anna-Malin1 februari 2010
Detta är ett kanonrecept, från ICA ursprungligen, som jag använt många gånger! Jag brukar servera klyftpotatis till, vilket passar jättebra. I ursprungsreceptet är även salladslök inkluderat. Jag brukar ta ett par, tre stycken, skära på snedden och strö över som dekoration och givetvis också smakförhöjare.
Guhawi1 februari 2010
I MITT orginalrecept som är från Icas buffétidning samt deras hemsida finns där inte någon salladslök med i receptet. Men jag kan tänka mig att det också är gott! //guhawi
joakimfischer11 mars 2012
Det blir lätt väldigt vattnig sås. Den har lite konsistens innan man lägger ner kycklingen men sen blir den rejält rinnig. Antingen minska vatten eller göra en redning nsäta gång för mi del.
Annars jättegoda smaker och väldigt enkel att göra.
Supergott helt enkelt
Mmmmm...himelskt gott!! Ny favorit!
Älskar! Jag och sambon har gjort den två helger i rad. Både min pappa och svärföräldrarna har fått smaka och de älskade den! Vi hade dock slut på oregano och fick ta basilika..men gud så gott det blev! :)
Smarrigt supergott o läckert. 5p.
Detta är ett kanonrecept, från ICA ursprungligen, som jag använt många gånger! Jag brukar servera klyftpotatis till, vilket passar jättebra. I ursprungsreceptet är även salladslök inkluderat. Jag brukar ta ett par, tre stycken, skära på snedden och strö över som dekoration och givetvis också smakförhöjare.
I MITT orginalrecept som är från Icas buffétidning samt deras hemsida finns där inte någon salladslök med i receptet. Men jag kan tänka mig att det också är gott! //guhawi
Det blir lätt väldigt vattnig sås. Den har lite konsistens innan man lägger ner kycklingen men sen blir den rejält rinnig. Antingen minska vatten eller göra en redning nsäta gång för mi del. Annars jättegoda smaker och väldigt enkel att göra.
Sådär.... Kommer tyvärr inte lagas igen