Ostburgare

Serverar: 4 portioner

Grovmalet nötkött som vänds några minuter över en het grill är saftigt och gott. En ostfyllning som börjar smälta ger fin och fyllig smak.

Ingredienser

  • 2 dl riven ost
  • 2 msk worcestershiresås
  • 1 tsk senapspulver
  • ½ dl finklippt persilja
  • 600 g grovmalen nötfärs
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 dl finhackade färska champinjoner
  • Olja till pensling
  • Instruktioner

    1. Blanda ost, worcestershiresås, senapspulver och persilja.
    2. Blanda färsen med kryddor och den finhackade svampen i särskild skål. Forma färsen till 8 biffar.
    3. Lägg ostblandningen på 4 av biffarna, tryck fast de återstående ovanpå så det blir 4 dubbelbiffar.
    4. Pensla grillen och biffarna med olja. Grilla ostburgarna 4-6 minuter på varje sida. Servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben