Grovmalet nötkött som vänds några minuter över en het grill är saftigt och gott. En ostfyllning som börjar smälta ger fin och fyllig smak.
Ingredienser
2 dl riven ost
2 msk worcestershiresås
1 tsk senapspulver
½ dl finklippt persilja
600 g grovmalen nötfärs
Salt
Svartpeppar
1 dl finhackade färska champinjoner
Olja till pensling
Instruktioner
- Blanda ost, worcestershiresås, senapspulver och persilja.
- Blanda färsen med kryddor och den finhackade svampen i särskild skål. Forma färsen till 8 biffar.
- Lägg ostblandningen på 4 av biffarna, tryck fast de återstående ovanpå så det blir 4 dubbelbiffar.
- Pensla grillen och biffarna med olja. Grilla ostburgarna 4-6 minuter på varje sida. Servera genast.
Liknande recept
Kommentarer (0)