Päronbiskvier

Godaste biskvier jag ätit.

Ingredienser

  • Botten
  • 250g riven mandelmassa
  • 2 äggvitor
  • 1 ½ dl socker
  • 4-5 droppar päronessens
  • Smörkräm
  • 200 g margarin
  • 4 äggulor
  • 4 dl florsocker
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 6-8 droppar grön karamellfärg
  • 2 tsk päronessens
  • 250 g smält choklad
  • Instruktioner

    1. Vispa lätt samman äggvitorna och socker. Blanda i mandelmassan och essensen. Klicka ut (ej för tätt) smeten. Låt torka ett tag och grädda i 175 grader ca 7 min.
    2. Vispa margarin och äggulorna rör i det andra ingredienserna Smeta på smörkrämen på undersidan av kakan, frys kakorna. Smeta på smält choklad. Frys kakorna.
    3. (Päronessens finns att inhandla hos www.essensfabriken.se)

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    annica_johansson 8 juni 2009

    Har bakat dessa kakor idag,och de blev väldigt goda. Mvh Annica

    kerstinilsson 17 november 2009

    Hej! jag har problemet att mina fluter ut och blir tunna när jag gör biskvier, så jag undrar blir dom tjocka ? 1cm typ eller blir dom tunna? och rinner dom utmycket?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben