Vispa lätt samman äggvitorna och socker. Blanda i mandelmassan och essensen. Klicka ut (ej för tätt) smeten. Låt torka ett tag och grädda i 175 grader ca 7 min.
Vispa margarin och äggulorna rör i det andra ingredienserna
Smeta på smörkrämen på undersidan av kakan, frys kakorna. Smeta på smält choklad. Frys kakorna.
(Päronessens finns att inhandla hos www.essensfabriken.se)
Har bakat dessa kakor idag,och de blev väldigt goda.
Mvh Annica
kerstinilsson17 november 2009
Hej! jag har problemet att mina fluter ut och blir tunna när jag gör biskvier, så jag undrar blir dom tjocka ? 1cm typ eller blir dom tunna? och rinner dom utmycket?
Har bakat dessa kakor idag,och de blev väldigt goda. Mvh Annica
Hej! jag har problemet att mina fluter ut och blir tunna när jag gör biskvier, så jag undrar blir dom tjocka ? 1cm typ eller blir dom tunna? och rinner dom utmycket?