Päronkyckling

Serverar: 4 portioner

Detta är en jättegod middag med inkokta päron, gärna ingefärspäron.

Ingredienser

  • 4 inkokta päron, gärna med smak av ingefära
  • 1 grillad kyckling eller
  • 4 stekta kycklingfiléer
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk riven ingefära
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skiva de 8 päronhalvorna och lägg i en smord ugnsform.
    2. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Dela i bitar och lägg i formen. Vispa grädden och smaksätt den med riven färsk ingefära, salt och peppar. Bred över kyckling och päron.
    3. Grädda i 200 grader ca 20 minuter. Servera med potatis eller ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben