Pan bagnat´- bulle med fyllning

En klassiker med rötterna i Nice som fått ny smak av koriander, sesamolja och risvinäger.

Ingredienser

  • 1 stort runt bröd
  • Tonfisksallad
  • 6 kokta ägg, hackade
  • 2 burkar tonfisk
  • 1 röd chili, finhackad
  • 0,5 dl färsk koriander, hackad
  • 1 dl salladslök, strimlad
  • 2 msk risvinäger
  • 1 msk sesamolja
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop alla ingredienser till tonfisk­salladen.
    2. Skär av locket på brödet – som om det vore en semla. Gröp ur hälften av innan­mätet och fyll sedan bröd­bullen med tonfisksalladen.
    3. Vid servering: Skär brödet i tårtbitar.

    Liknande recept

    3.6
    1 h 30 min
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben