Pannkakor med kräftfyllning

Servera med svartpeppar och gourmetsalt från kryddkvarn. Sallad på huvudsallad, tomat och eventuell vinägerdressing. Eventuellt strö finhackad chili över.

Ingredienser

  • 5 dl turkisk eller grekisk yoghurt
  • 3 msk Zeta pesto genovese klassisk med pinjenötter
  • Olivolja att späda peston med
  • ½ krm dillfrön
  • 170 g kräftstjärtar
  • 250 g skurna upptinade crabfishsticks
  • 8 färdiggräddade pannkakor
  • 150 g riven Västerbottensost
  • Instruktioner

    1. Blanda yoghurt och olivoljan/peston. Tillsätt sedan dillfrön.
    2. Blanda försiktigt ner crabfish, kräftstjärtar och fördela cirka fyra teskedar per pannkaka och vik ihop pannkakorna.
    3. Lägg pannkakorna i en smord gratängform eller på en ugnsplåt med bakplåtspapper.Strö över den rivna osten.
    4. Grädda i 225 grader i ca 10 min eller till de har fått fin färg.
    5. Serveringstips: Med svartpeppar och gourmetsalt från kryddkvarn. Sallad på huvudsallad, tomat och eventuell vinägerdressing. Eventuellt strö finhackad chili över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben