Pannkakor med kräftfyllning
Servera med svartpeppar och gourmetsalt från kryddkvarn. Sallad på huvudsallad, tomat och eventuell vinägerdressing. Eventuellt strö finhackad chili över.
Ingredienser
5 dl turkisk eller grekisk yoghurt
3 msk Zeta pesto genovese klassisk med pinjenötter
Olivolja att späda peston med
½ krm dillfrön
170 g kräftstjärtar
250 g skurna upptinade crabfishsticks
8 färdiggräddade pannkakor
150 g riven Västerbottensost
Instruktioner
- Blanda yoghurt och olivoljan/peston. Tillsätt sedan dillfrön.
- Blanda försiktigt ner crabfish, kräftstjärtar och fördela cirka fyra teskedar per pannkaka och vik ihop pannkakorna.
- Lägg pannkakorna i en smord gratängform eller på en ugnsplåt med bakplåtspapper.Strö över den rivna osten.
- Grädda i 225 grader i ca 10 min eller till de har fått fin färg.
- Serveringstips:
Med svartpeppar och gourmetsalt från kryddkvarn. Sallad på huvudsallad, tomat och eventuell vinägerdressing. Eventuellt strö finhackad chili över.
Liknande recept
Kommentarer (0)