Pannkakslasagne

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Barnens favorit!

Ingredienser

  • 4 st pannkakor
  • 300 g blandfärs
  • ½ gul lök
  • ½ pkt bacon
  • 2 msk tomatpuré
  • 0,5 dl vatten
  • 1 dl riven ost
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Skala och hacka löken. Strimla baconet. Fräs lök och bacon. Tillsätt köttfärsen och fräs den tills den fått fin färg. Klicka i tomatpuré och häll på vattnet. Blanda om och låt koka i några minuter. Smaka av med salt och peppar.
    3. Lägg ett lager pannkaka i botten på en smord ugnssäker form. Lägg på köttfärs och täck med ett lager pannkaka till, sedan ytterligare ett lager köttfärs. Strö över riven ost.
    4. Gratinera i ugn i ca 15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben