Pannkakslasagne

Serverar: 6 portioner

Roligt och gott att bjuda på...vill du inte göra pannkakor själv finns det ju färdiggräddade i handeln. Då är det här tillagat ganska snabbt.

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 6-7 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 3 stora tomater, skivade
  • ca 3 dl riven ost
  • Hackad persilja
  • Fyllning
  • 300 g blandfärs
  • 2 klyftor vitlök, pressade
  • 2-3 msk tomatpuré
  • 1 krm timjan
  • 1 burk krossade tomater
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250°.
    2. Vispa ihop mjöl, salt, mjölk och ägg, låt smeten svälla.
    3. Bryn färsen smulig, tillsätt övriga ingredienser till fyllningen, småkoka 30 min.
    4. Grädda tunna pannkakor, lägg på plåt med bakpapper emellan.
    5. Lägg 3 pannkakor som botten och varva sen färs, tomat och ost med 2 pannkakor som mellanlägg.
    6. Täck de översta pannkakorna med tomater och ost, gratinera tills osten smält.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben