Paprikakorv

Serverar: 4 portioner

Jösses vad mycket man kan göra av korv! Själv älskar jag falukorv men är litet mer misstänksam mot de kryddstarka korvarna som blivit så populära på senare år. Chorizo och Kolbasz går bra, men en del är så heta så jag får hämta brandsläckaren efter maten ...

Ingredienser

  • 1 bit falukorv, ca 400 g
  • 2 stora paprikor i olika färger
  • 2 dl gräddfil
  • 1/2 dl bostongurka
  • 1 msk senap
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Skär djupa skåror i korven och lägg den på ett ugnssäkert fat. Dela paprikorna i halvor och ta bort kärnorna. Skär dem i bitar. Lägg en paprikabit i varje skåra och resterande paprikabitar runt korven. Stek korven mitt i ugnen ca 20 minuter.
    3. Blanda gräddfil med bostongurka och senap och servera som tillbehör.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben