Paprikakotletter

Serverar: 4 portioner

Himla goda kotletter

Ingredienser

  • 4 kotletter
  • 1 msk margarain
  • Salt
  • Peppar
  • 2 röda paprikor
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl crème fraiche
  • 0,5 msk paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Krydda kotletterna med salt och peppar och bryn dem en stund i stekpanna tills de fått färg. Ta undan kotletterna och lägg på ett fat. Strimla paprikorna och stek. Lägg undan på ett fat.
    2. Vispa ur stekpannan med grädde och crème fraiche, lägg i kotletterna och paprikapulver och låt puttra ca 25 minuter. Lägg sedan i paprikan och låt puttra ca 10 minuter till.
    3. Servera med potatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben