Parmesankyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Det blev en god parmesankyckling, som gick i ett je hu att tillaga.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • salt
  • peppar
  • 100 gr riven parmesanost
  • 3 dl grädde
  • 10 st soltorkade tomater i strimlor
  • 1 msk kycklingfond
  • Färsk timjan
  • Instruktioner

    Stek kycklingfiléerna i stekpanna eller i ugnen och då tills de uppnåt 65-70°C. Lögg de i en ugnfast form, och strö över riven parmesanost. Strimla soltorkade tomater och lägg dem i formen. Blanda grädde och kycklingfonden, kan ev. krydda lite med salt och peppar. Smaka dig fram! Häll allt över kycklingen och in i ugnen på 225°C i 15 min eller tills det bubblar och blivit genom varmt. Garnera med färsk timjan innan servering. Servera med ris och en härligt god krispig sallad!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben