Enkel att tillaga, smakar underbart. Perfekt till förrätt.
Ingredienser
1 gul lök
½ gul paprika
1 vitlök
2-3 msk kycklingfond
1 dl vitt vin
5 dl grädde
3-4 dl riven parmesanost
Smör
Instruktioner
- Smält smör i en kastrull och lägg i hackad gul lök, paprika och vitlök. Låt det puttra i smöret en stund så att alla smaker släpper. Häll på kycklingfond och grädde och koka upp. Lägg i den rivna osten och smaka av. Inga andra kryddor behövs.
- Receptet är beräknat till 4 förrätts portioner men passar till 2 huvudrätter också.
- Servera med torkade parmachips vid sidan om.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Årets Gröna Kock!
Niclas Rapp, 29, från restaurang Leijontornet i Stockholm vann den pre...