Påskpannacotta

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

God påskdrink.

Ingredienser

  • 1 dl gelésocker multi
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 tsk finrivet citronskal
  • Gelétopp
  • 1,5 dl, 1 liten burk, krossad ananas
  • 1/2 dl ananasjuice
  • 3/4 gelésocker multi
  • Instruktioner

    Blanda grädde , gelésocker och citronskal och koka upp. Häll upp i glas och ställ i kylskåp för att stelna. Gelétopp: Koka upp ananaskros, juice och gelésockret. Låt svalna något innan det fördelas över Pannacottan. Ställ i kylskåp tills serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    maxxa 18 mars 2010

    Verkar jättegott! Älskar ananas. Denna ska jag göra i påsk. Maxxa

    am62j 5 april 2010

    Gjorde detta som efterrätt på långfredagen. Kanongott!!!! Enkelt att göra och älskades av alla!!! Kommer att göra detta igen för det var så enkelt, snabbt, gott och läskande att det går att göra hela våren o sommaren!!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben