Smal påskpannacotta

Serverar: 8 portioner

En pannacotta till påsk är väl inte fel

Ingredienser

  • 3 gelatinblad
  • 7½ dl mild yoghurt vanilj eller Kelda lagalätt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1-2 msk flytande honung
  • 1 mango
  • ½ papaya
  • Instruktioner

    Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Tag upp och smält gelatinbladen i någon matsked kallt vatten, smält försiktigt i en kastrull. Rör ner gelatinbladen i den rumstempererade yoghurten eller grädden och rör så den blandas. Tillsätt vaniljsocker och honung. Häll upp i 8 små vattensköljda glas som rymmer ca 1 dl. Låt stelna i kylen 6-8 timmmar. Skala och finhacka frukten. Lägg frukten över pannacottan och dekorera med citronmeliss eller myntablad.

    Liknande recept

    3
    1 h 30 min
    6
    2

    Kommentarer (1)

    bjboman 3 april 2015

    UÄÄKKK, vilken äcklig! Gör den INTE. Vi skulle ha den till efterrätt på vår Påskmiddag men NEJ, denna äckliga gegga bjuder jag inte på. Jag gjorde exakt efter receptet. Den stelnade ens inte i glasen. Inte ens efter 9 timmar i kylen. Den ger jag egentligen - poäng på men det finns ju inte, så 1 i betyg är snällt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben