Serverar: 8 portioner
En pannacotta till påsk är väl inte fel
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Tag upp och smält gelatinbladen i någon matsked kallt vatten, smält försiktigt i en kastrull. Rör ner gelatinbladen i den rumstempererade yoghurten eller grädden och rör så den blandas. Tillsätt vaniljsocker och honung. Häll upp i 8 små vattensköljda glas som rymmer ca 1 dl. Låt stelna i kylen 6-8 timmmar. Skala och finhacka frukten. Lägg frukten över pannacottan och dekorera med citronmeliss eller myntablad.
UÄÄKKK, vilken äcklig! Gör den INTE. Vi skulle ha den till efterrätt på vår Påskmiddag men NEJ, denna äckliga gegga bjuder jag inte på. Jag gjorde exakt efter receptet. Den stelnade ens inte i glasen. Inte ens efter 9 timmar i kylen. Den ger jag egentligen - poäng på men det finns ju inte, så 1 i betyg är snällt!