Pastagryta

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 20 minuter

Ett tips på vad man kan göra med korven som blev över från grillkvällen

Ingredienser

  • 4-5 st tjocka grillkorvar, gärna chorisso eller annan lite kryddigare korv
  • 1 paket bacon
  • 1 stor gul lök
  • Chilisås eller ketchup
  • Riven ost
  • 1 liter pasta typ Penne
  • 1 st äpple
  • 3-4 st morötter
  • Instruktioner

    Sätt på vatten till pastan. Skär korven och baconet i centimeterbitar och hacka löken medelgrovt. Fräs i stekpanna tills det fått fin färg. Under tiden har pastan kokat färdigt. Häll av vattnet och häll sedan i det frästa i pastan tillsammans med riven ost och lite chilisås/ketchup ,krydda med lite pepparmix och rör om. Servera tillsammans med rivna äpplen och morötter. Ett knäckebröd är också gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    tjabo59 3 september 2009

    GOTT tyckte de hemma hos mig. Jag hade 550gr korv och ändå räckte det bara till 3 portioner.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben