Pastasås med Crabfish

Serverar: 4 portioner

Snabblagat och gott

Ingredienser

  • 1 brk champinjoner (eller några färska)
  • 1 frp mellangrädde
  • 1 - 2 pressade vitlöksklyftor
  • ½ fiskbuljongtärning
  • 175 gr räkost
  • 120 gr crabfish
  • ½ dl finklipt persilja
  • Instruktioner

    1. Fräs den skivade svampen.
    2. Blanda i vitlök, grädde, buljongtärning och mjukost i stekpannan och låt puttra i 5-10 minuter.
    3. Skär crabfishstängerna i cm-stora bitar och lägg i tillsammans med persiljan. Salta och peppra och låt allt bli varmt.
    4. Med fördel serveras rätten tillsammans med färsk pasta. Om inte det finns passar pastafjärilar utmärkt.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13
    5
    10 min
    2

    Kommentarer (3)

    mulle640 12 februari 2010

    Jättegott och snabblagat. Den här rätten skall göras fler gånger. Lade till några skedar creme fraiche. Omtyckt av alla i familjen fast jag skall göra mer sås nästa gång =)

    GD 12 februari 2010

    Tackar! Tanken med creme fraich låter lockande. Jag ska själv prova. //GD

    maggan123 27 januari 2016

    Jag gjorde denna rätt igår och det var väldigt gott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben