Pastasås med jätteräkor

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Gjort på 10 min medans pastan kokar!!

Ingredienser

  • 10 jätteräkor (helst råa) eller 30 svenska räkor
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 torkad chilipepparfrukt
  • 1 dl tomatsås naturell / ketchup
  • 250 g mascarpone
  • Klippt persilja
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Skala och dela jätteräkorna i 3 bitar. (Låt svenska vara eller max i 2 delar). Skala och finhacka vitlöken och den gula löken. Dela chilifrukten i små bitar . Bryn vitlök, gul lök och chilifrukt i stekpannan på medelvärme. Tillsätt räkorna och när de är rosafärgade och fina häll i tomatsås och mascarpone. Smaka av med salt. Pudra över klippt persilja.
    2. Härligt "hot" till nykokt spagetti !!! :)

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13
    5
    10 min
    2

    Kommentarer (2)

    osita 23 juli 2010

    Ingredienserna

    osita 23 juli 2010

    Vitlök, lök, chili och langostinos.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben