Peanut & Crisp Bar
Mums!
Ingredienser
1 burk (320 g) jordnötssmör med hackade jordnötter
1 dl strösocker
2 dl ljus sirap
1 liter rice crisp
1 dl kokos
200 g ljus eller mörk blockchoklad
Instruktioner
Klä en form, ca 20x30 cm med smörpapper.
Blanda jordnötssmör, sirap och socker. Värm försiktigt på svag värme tills det nästan börjar koka. Rör om hela tiden annars kan det lätt brännas vid.
Vänd ner kokos och rice cripsen. Blanda väl.
Tippa upp blandningen i formen och jämna till ytan.
Smält blockchokladen och bred den över godiskakan.
Ställ allt i kylen att stelna helt och skär sedan med vass kniv så stora bitar du önskar.
Dubbel sats är lagom till en långpanna.
Liknande recept
Peanut Butter and Chocolate Rice Krispie Treats
5
4-6
2
White chocolate peanut butter cups
5
50
3
Panacotta cake med crisp
5
30 min
10
1
Amerikansk peanut butter chocolate chip cookie
4.8
4
Thai peanut burger.
25 min
4
Anisost med crisp
12
Crisp snacks
8-10
Peanut Cheesecake
4
1
Fish & Crisp Fiskfiléer med krunchy ketchup
2-3
Kommentarer (1)
susannjohanson
21 december 2010
N mycket god godsak som fort försvinner
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
N mycket god godsak som fort försvinner