Peanut & Crisp Bar

Mums!

Ingredienser

  • 1 burk (320 g) jordnötssmör med hackade jordnötter
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl ljus sirap
  • 1 liter rice crisp
  • 1 dl kokos
  • 200 g ljus eller mörk blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Klä en form, ca 20x30 cm med smörpapper.
    2. Blanda jordnötssmör, sirap och socker. Värm försiktigt på svag värme tills det nästan börjar koka. Rör om hela tiden annars kan det lätt brännas vid.
    3. Vänd ner kokos och rice cripsen. Blanda väl.
    4. Tippa upp blandningen i formen och jämna till ytan.
    5. Smält blockchokladen och bred den över godiskakan.
    6. Ställ allt i kylen att stelna helt och skär sedan med vass kniv så stora bitar du önskar.
    7. Dubbel sats är lagom till en långpanna.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    susannjohanson 21 december 2010

    N mycket god godsak som fort försvinner

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben