Fish & Crisp Fiskfiléer med krunchy ketchup

Serverar: 2-3 portioner

Fish & Crisp fiskfiléer med spännande krunchy ketchup och jasminris.

Ingredienser

  • 1 paket 400 g, Findus Fish & Crisp fiskfiléer
  • Krunchy ketchup
  • 1 dl ketchup
  • 2 msk soja
  • 2 msk jordnötssmör
  • 1 msk lime el. citronsaft
  • 1 syrligt äpple, grovt rivet
  • Tillbehör
  • Jasminris
  • 125 g Findus haricots verts
  • 1 msk salta jordnötter
  • Instruktioner

    1. Värm ugnen till 220°C
    2. Tillaga fisken i ugnen ca 15-18 minuter i en ugnsfast form.
    3. Under tiden blanda samman alla ingredienser till såsen. Toppa med några jordnötter. Servera fisken med nykokt jasminris, krynchy ketchup och gärna lite Findus haricots verts till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben