Fish n chips

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 1 timme

Panerad fisk med god remuladsås

Ingredienser

  • Panerad fisk
  • 400 g torsk (valfritt)
  • 1 ägg
  • Ströbröd
  • Salt
  • Peppar
  • Remoluadsås
  • 2 dl crème fraiche
  • Knappt 1 dl majonnäs
  • 4 msk bostongurka
  • 2 msk färskt klippt dill
  • 1 citronskiva
  • Pommes frites
  • Instruktioner

    1. Ta fram torsken och låt den tina i god tid innan du börjar laga så att det blir lätt att dela upp fisken i lagom stora bitar.
    2. Rör ihop remuladsåsen och in i kylen så länge du gör klart fisken.
    3. Skär upp fisken i lagom stora bitar, dränk bitarna i den ihoprörda ägget som är kryddat med saltet och pepparn. Dränk fisken sedan i ströbrödet och stek i en stekpanna tills de fått en fin färg.
    4. Servera med valfri potatistillbehör och reumladsåsen.
    5. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    5
    30 min
    3
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben