Enkel fiskgratäng med ketchup och dill

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabblagad och god.

Ingredienser

  • 600 g vit fisk
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl dill, färsk, finklippt
  • Ketchup efter smak
  • Chilisås efter smak
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en smord gratängform. Salta och peppra.
    2. Häll grädden i en bunke och blanda med ketchup och chillisås tills såsen blir lätt rosa. Blanda ner dillen och häll över fisken.
    3. Gratinera i ugnen ca 20 minuter.
    4. Servera med potatis eller ris och en sallad.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (1)

    linalackstrom 20 juni 2011

    Denna är verkligen oslagbar!!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben