Enkel fiskgratäng med ketchup och dill
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Snabblagad och god.
Ingredienser
600 g vit fisk
3 dl matlagningsgrädde
1 dl dill, färsk, finklippt
Ketchup efter smak
Chilisås efter smak
Salt
Peppar
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en smord gratängform. Salta och peppra.
Häll grädden i en bunke och blanda med ketchup och chillisås tills såsen blir lätt rosa. Blanda ner dillen och häll över fisken.
Gratinera i ugnen ca 20 minuter.
Servera med potatis eller ris och en sallad.
Liknande recept
Enkel fiskgratäng med crème fraiche
4.7
35 min
4
4
Fiskgratäng med pepparrot och mos
4.7
35 min
3
4
Fiskgratäng med tärnad ostpotatis
4.8
4
4
Solskensbullar (enkla vaniljbullar)
4.9
1 h 20 min
24
24
Fiskgratäng med vin-och spenatsås
4
Enkel korvgryta
4.4
35 min
2
8
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Älgbiffar med champinjoner och dill
2
30 min
4
Enkla hallonbakelser
3
20
Kommentarer (1)
linalackstrom
20 juni 2011
Denna är verkligen oslagbar!!!!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Denna är verkligen oslagbar!!!!