Detta recept hittade jag på baksidan av ett fryst fiskpaket. Har ändrat lite i receptet dock. Mycket god gratäng och enkel att göra
Ingredienser
600 g fryst fisk
1 purjolök
1 burk crème fraiche, 2 dl
1½ dl matgrädde
Salt
Citronpeppar
Instruktioner
Halvtina fisken och lägg den i smord ugnsform. Krydda med salt och citronpeppar. Skiva purjolöken. Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Bred ut detta över fisken och stoppa in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter tills fisken är färdig.
Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar.
Mycket enkel o jättegod, mina barnbarns favorit.
Enkelt men väldigt gott. Det ska jag göra fler gånger
Enkelt och gott.
Bra grundrecept. Jag tillsatte fiskbuljong samt dill för mer smak. Blev jättegott!