Enkel kycklingfilé i ugn med soya och crème fraiche

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 45 minuter

Variera med standard/lätt crème fraiche och grädde beroende på hur mager ni vill ha rätten.

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 2 dl mellan creme fraiche
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • ½ dl soya
  • 1-2 tsk sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form.
    2. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen.
    3. Gratinera i ugn 200 grader 30 minuter.
    4. Ps. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (2)

    EvisW 12 augusti 2010

    Enkelt och snabbt. Bra att de få ingredienserna är sådana man oftast har hemma.

    annabramfors 23 februari 2011

    Supergott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben