Pesce presso Canterello

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 45 minuter

Smaskigt kryddig fisk med kantareller.

Ingredienser

  • 400 g tinad sejfilé
  • 1 liten burk kantareller
  • 2-3 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 burk krossade tomater
  • 3-4 soltorkade tomater
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • Vitlökssalt
  • Vitlökspeppar
  • Citronsaft
  • Instruktioner

    1. Pudra botten på en ugnsfast form med vitlökspeppar. Hacka vitlöken, strimla de soltorkade tomaterna, hacka kantarellerna. Blanda vitlök, soltorkade tomater, kantareller, krossade tomater, matlagningsgrädde och créme fraiche till en sås. Skeda ut lite på botten av formen.
    2. Dela fisken i fyra delar och krydda på båda sidor med vitlökspeppar. Lägg ner fisken i formen, häll lite citronsaft över varje bit. Häll över resten av såsen, och strö över ett lager vitlökssalt på alltihop. Gratinera i 200 grader i cirka 25-30 minuter. Servera med kokt ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben