Peters låda

Serverar: 4 portioner

Se vad gott man kan göra med fiskbullar

Ingredienser

  • 1 purjolök
  • 1 grön paprika
  • smör eller margarin
  • ½ msk vetemjöl
  • ca 1 tsk paprikapulver
  • 1 burk kross- tomater ca 400 g
  • 1 burk fiskbullar i buljong ca 375 g
  • salt ev vitlökspulver
  • 1 hårdkokt ägg
  • Instruktioner

    Strimla purjo och paprika och fräs allt i smör några minuter. Strö över mjöl och rör om väl. Tillsätt paprikapulver och tomater och låt det puttra några minuter. Häll i fiskbullarna, späd ev med lite fiskbullsspad och smaka av med salt och ev lite vitlök. Pannan äts het med kokt ris eller potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    flabban 27 januari 2011

    Mycket gott och kul att man kan göra något med en burk fiskbullar. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben