Philadelphiaglass

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

Åh så smarrigt! "Egen" glass när det smakar som bäst! Ännu bättre med en klick bär till!

Ingredienser

  • 2 paket philadelphiaost orginal
  • 2 dl socker
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 ½ tsk vaniljsocker
  • 3 st äggulor
  • 1 pkt digestivekex
  • Instruktioner

    1. Smula hälten kexen och lägg i botten i fryståligt kärl.
    2. Vispa grädden lite fluffig, den ska inte vara hård, hellre åt det lösare hållet.
    3. Blanda philadelphiaost, socker, vaniljsocker och gulorna och rör om tills det är slätt, blanda sedan ner ostsmeten i grädden.
    4. Häll nu över smeten i kärlet med kexen i botten. Smula sedan resterande kex och lägg som ett täcke över. Om du inte har lock så lägg plastfolie över och lägg in i frysen och ta ut en kort stund innan servering, den mjuknar snabbt, servera gärna som den är eller med en liten klick bär!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben