Pizzadeg på filmjölk

Serverar: 3-6 portioner

Snabbt och enkelt utan jäsning räcker till 3 st

Ingredienser

  • 5 dl vetemjöl
  • 1 dl kli
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 75 g margarin
  • 2 dl filmjölk
  • Instruktioner

    1. Blanda och arbeta samman alla ingredienserna till en slät deg i en skål eller i en matberedare.
    2. Rulla degen och dela upp den i antal pizzor som du ska göra. Kavla ut bottnarna och fyll dom med valfri fyllning.
    3. I ugnen på 225 grader i ca 18 minuter.
    4. Om man vill att degen skall vara lite mer nyttig kan du ta 2.5 dl vetemjöl och 2.5 dl grahamsmjöl.

    Liknande recept

    4.8
    35 min
    1
    36
    4.3
    2 h
    8
    3
    4.1
    5-6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben