Potatisfrestelser

Serverar: 4 portioner

Potatishalvor med ansjovisfiléer och stenbitsrom. Passar som inledning på festen eller på buffébordet.

Ingredienser

  • 10 små ovala färskpotatisar
  • 1 ask ansjovisfilé, 75 g
  • 1 burk röd stenbitsrom, 60 g
  • 1 dl créme fraiche
  • Gräslök
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Tvätta potatisarna men behåll skalet.
    2. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten.
    3. Ånga av potatisarna och låt dem svalna.
    4. Halvera dem och skär av en skiva i botten så halvorna står stadigt.
    5. Lägg ansjovisfilé eller rom och en liten klick créme fraiche på varje potatis och garnera med gräslök eller hackad dill.
    6. Lycka till! Smaklig måltid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben