Potatissallad, tysk variant

Serverar: 10 portioner

God och matig

Ingredienser

  • 3 - 4 l kokt tärnad kall potatis
  • 1 bit falukorv, smått tärnad, helst en med lite smak
  • 1 gul lök, smått tärnad
  • ½ äpple, smått tärnat
  • Saltgurka eller annan inlagd gurka, smått tärnad
  • ½ burk majonnäs
  • Salt
  • Peppar
  • Ättiksprit utspädd till 6%, efter smak
  • Lite socker
  • 4 hårdkokta hackade ägg
  • Instruktioner

    Koka potatisen och låt den kallna, skala och tärna den. Tärna sedan falukorv, lök, äpple och gurka smått. Blanda sedan majonnäs kryddor, socker och ättika, smaka av. Blanda sedan ihop alltsammans.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben