Quornfiléer i smarrig bladspenatsås

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 15 minuter

En alldeles underbar rätt för nästan alla! Innehåller varken laktos eller gluten, ägg eller kött. Snabblagat, enkelt och gott.

Ingredienser

  • 2 stora vitlöksklyftor
  • 2,5 dl Oatly havregädde
  • 200-300 gr fryst bladspenat
  • 4 quornfiléer
  • riven muskot
  • salt
  • vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Hacka vitlöken och fräs den i olja, tillsätt bladspenaten. Lägg i quornfiléerna (finns det möjlighet tina dem gärna innan) och tillsätt till sist havregrädden. Låt koka på svag värme i 2-3 minuter. Smaka av med muskot, vitpeppar och salt.
    2. Serveras med valfri pasta.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben