Rabarberkaka

Serverar: 6-10 portioner

Lättlagad och god!

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • Rabarber i bitar ,(eller exvis blåbär, hallon, äpplen, vinbär)
  • pärlsocker till garnering
  • smör/margarin (3-4 hyvlade skivor)
  • Instruktioner

    Vispa äggen och sockert ljust och luftigt. Vänd ner mjölet och häll smeten i smord, bröad form. Strö bären över smeten. Strö över pärlsocker och lägg på smör/margarinskivorna. Grädda i 200 grader, ca 25-30 minuter (mittenläge). Servera med glass, vaniljsås eller grädde.

    Liknande recept

    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben