Rabarberkaka

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Värdens enklaste och godaste paj.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1 ½ dl socker
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 1 dl riven mandelmasa
  • Fyllning
  • Rabarber el. frukt el. bär
  • 50 g kallt smör
  • Pärlsocker
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda i mjölet blandat med mandelmassan
    2. Häll smeten i en smord och bröad pajform. Lägg på rabarber eller valfri frukt eller bär.
    3. Hyvla (med osthyvel) över kallt smör. Strö över pärlsocker så det täcker kakan.
    4. Grädda i 200º, ca 30min

    Liknande recept

    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (1)

    jsredna62 29 juli 2016

    Väldigt smaskig och enkel att fixa till

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben