Rabarberkaka

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

Väldigt god och uppskattat rabarberkaka.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 2½ dl socker
  • 2½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Rabarber 2-3 st
  • Margarin/smör
  • Pärl - eller rörsocker
  • Instruktioner

    1. Rör i hop socker och ägg. Blanda i vetemjöl och bakpulver och blanda ihop,lägg i en insmord pajform.
    2. Dela rabarberna i ca 2cm, lägg dem över smeten, hyvla margarin över, och avsluta med pärl- eller rörsocker.
    3. 200 grader i ugnen.
    4. Gott med vaniljvisp eller glass till!

    Liknande recept

    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben