Rabarberkaka
Serverar:
6-8 portioner
Tid:
30 minuter
Väldigt god och uppskattat rabarberkaka.
Ingredienser
3 ägg
2½ dl socker
2½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Rabarber 2-3 st
Margarin/smör
Pärl - eller rörsocker
Instruktioner
Rör i hop socker och ägg. Blanda i vetemjöl och bakpulver och blanda ihop,lägg i en insmord pajform.
Dela rabarberna i ca 2cm, lägg dem över smeten, hyvla margarin över, och avsluta med pärl- eller rörsocker.
200 grader i ugnen.
Gott med vaniljvisp eller glass till!
Liknande recept
Sylvias rabarberkaka
4.6
1 h
12
16
Rabarberkaka med mandelglasyr
3.8
5
Enkel Rabarberkaka
5
1 h 35 min
12
2
Rabarberkaka
5
1
2
Rabarberkaka med vit choklad
4.7
1
2
Jättegod rabarberkaka med kolaglasyr
4.8
16
73
Maya´s smala rabarberkaka
4
8-10
4
Lenas goda rabarberkaka
4
3
Rabarberkaka med vaniljglasyr
5
20
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!